Technische vertalingen

Het maken van een technische vertaling verschilt aanzienlijk van algemeen vertaalwerk, aangezien kennis van technische begrippen noodzakelijk is, om tot een goede technische vertaling te komen. Van der Noord Vertalingen heeft de juiste technische vertalers voor u: native speakers met een technische achtergrond en veel ervaring op hun vakgebied.
Het is onze kracht om de juiste technische vertaler voor uw tekst in te schakelen. Zodat wij u een glasheldere en correcte technische vertaling kunnen leveren, keer op keer.

Van der Noord Vertalingen heeft ruime ervaring in het vertalen voor technische bedrijven. Wij zijn de vaste vertaalpartner voor organisaties die actief zijn in bijvoorbeeld de metaalindustrie, automotive, elektrotechnische industrie en de maritieme sector. Deze bedrijven kiezen voor ons als vast technisch vertaalbureau vanwege onze correcte vertalingen, en omdat wij onze afspraken altijd nakomen. Voor veel van onze klanten is een consistente toepassing van technisch vakjargon zeer belangrijk. Dit bereiken wij door het inzetten van vertaalgeheugens: een applicatie (geen vertaalmachine) die de vertaler helpt door het tonen van eerder vertaalde woorden.

Een technisch vertaler voor elke taal
Onze technische vertalers komen uit alle windstreken. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd de juiste technische vertaler inschakelen. Een vertaler die zowel over kennis van uw vakgebied beschikt, als de vereiste taal perfect beheerst.