Website vertalen

Webteksten zijn niet alleen informatief, maar vaak ook wervend. Daarom selecteert Van der Noord Vertalingen voor het vertalen van een website altijd een native speaker met een schrijfstijl die aansluit bij het type tekst.
Wij vertalen dagelijks websites en online-content voor diverse organisaties. Wij weten uit ervaring dat, naast een optimale vertaling van de tekst, de juiste tone-of-voice vaak minstens net zo belangrijk is voor het slagen van een project. Onze vertalers zijn native speakers. Zij kunnen de juiste nuances aanbrengen als zij een website vertalen. Erg belangrijk, want vaak heeft het desbetreffende bedrijf minder naamsbekendheid in het buitenland. Daarom moeten de teksten weten te overtuigen.

Een professionele vertaling van uw website-teksten biedt bezoekers uit andere landen de mogelijkheid om kennis te nemen van uw bedrijf, uw producten en diensten en het verhaal daarachter. Hierdoor krijgt u de kans om uw (naams)bekendheid internationaal te laten toenemen. Het loont dus beslist de moeite om uw website ook beschikbaar te maken in andere talen. Met name wanneer u een internationaal product of een internationale dienst aanbiedt, en graag uw markten wilt uitbreiden.

Alle talen

Van der Noord Vertalingen is in staat om uw website te vertalen in alle talen. Buiten de veel voorkomende talen als Engels, Duits en Frans vertalen wij ook websites naar het Pools, Grieks, Arabisch, Chinees etc. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.